A tura masodik napja

2007.03.11

Nem sok erdekes tortent (szerencsere, mert mar nagyon unom a gepelest). Tovabbi gyaloglas, a csoport ketfele valik, van egy konnyebb, meg egy nehezebb utvonal. Mindketto egy kis vizesesnel vegzodik. A vizeses mellett egy nehany kunyhobol allo 'falu'. Egyben egy helyi neni lakik, a tobbi viszont kis vendeghaz. Az egyikben ott ucsorog az egyik srac, akivel egyszerre erkeztunk CMba. Jo lehet ez is, ha tobb idom lenne maradnek egy darabig. Kis kunyho, kajat feltehetoleg a neni csinal, furdes a vizesesben. Kellemesen el lehetne itt edzegetni nehany hetig.

A vizesesben furodni egyebkent eleg kiraly elmeny, a 4-5 meterrol alazudulo viz kellemesen masszirozza az ember nyakat, vallat, ha meg tud allni alatta.

Tovabbi gyaloglas es ebed es ujabb gyaloglas utan megerkezunk a szallasra, ami jellegeben ugyanolyan, mint az elozo napi, azzal a kulonbseggel, hogy ez mar tenyleg falu. Van nehany szomszed is, meg persze allatok. A torzsi sracok nagyjabol onellatoak: a turizmusbol van a penzuk, de a legtobb maganak termeli az ennivalot. Este kaja, kozben persze megjelennek a kozelbol az arusok: ket no szovest es karkotot arul, a karkoto 50B/db, es nem lehet alkudni. Valoszinuleg nem is nagyon ertik, amikor mondom, hogy a 3-ert adok egy szazast - az a valasz, hogy a 1db 50, 3db 150.

Jon egy bacsi is, bananlevelbe sodort dohanybol keszult cigivel, tuzet ker, leul, korbekinalja. Vegigkerdez mindenkit, hogy honnan jott, aztan piros szerencseszalagot kezd osztogatni. A tobbiek mar dolnenek befele, amikor Jackie odakiabal, hogy ha rankkoti, akkor az 50B lesz.

Kaja utan atjon a masik csoport, hozzak az italos huto ladajukat, hogy egyszerubb legyen az elszamolas. Az elozo napnal nem irtam, de minden allomason szepen el voltunk latva. Mindenutt volt jeggel teli (tehat nem elektromos) hutolada, abban sor, viz. Ezen kivul volt meg csoki meg chips. Az egesz onkiszolgalo es onadminisztralo rendszerben. Ha elvettel valamit, akkor be kellett huzni egy strigulat a neved melle a megfelelo oszlopba.

Szoval, hogy ne legyen keveredes, a maik csoport hozta a ladat a masik szallashelyrol, meg persze a soroskarton aljat, amire az adminisztracio ment. Oket nem figyelmeztette senki az oreg bacsi trukkjere. Odault az asztalhoz nehany falubeli, es elkezdtunk 'Black magician-t' jatszani. Zero-zero-seven-bang, aki hibazuk, az kap egy kis sminket a wok aljan levo korombol. Tovabbi sorozes, Jason nekiallt sorosdobozokbol tornyot epiteni. 10ig jut, de kozli, hogy az semmi, tud o a padlotol a plafonig is. En ejfelkor lefekszem, ok az egyik hollad sraccal 1/2 2re vegeznek is.