Semmitteves

Az elozo napi porges utan nagyjabol semmit nem csinalunk, csak maszkalunk egy kicsit, es minden masodik etterembe beulunk kajalni koszonhetoen a kellemes enyhe masnapossagnak.

Masnap nagyjabol ugyanez a program. Este elvileg valami szinvonalas Thai box meccset szeretnenk megnezni, de nem igazan sikerul megtalalni a stadiont. A szinvonalas thai box meccsekkel ugye az a baj, hogy minden szorolapon azt latja az ember, hogy na az ovek szinvonalas, a tobbi viszont nem. A Lonely Planet-nek hiszunk, ami szerint a sok magat autentikusnak hirdeto hely kozul a Kawila az igazi. Egy baj van, hogy elkeveredett a szorolapunk, es csak kb. emlekszem a helyre. Nem baj, napok ota latjuk, hogy az egesz varos tele van plakatozva ezekkel a meccsekkel, biztos talalunk egyet a kornyeken. Gondoltuk. Hat nem.

Talaltunk egy helyet, aminek veletlenul megvolt a szorolapja, de az nem tunt tul hitelesnek: egy fedett helyen volt egy ring, korulotte uldogelt nehany boxernek kinezo srac, a ring korul pedig korbe sorbarok kurvakkal. Ugy dontottunk, hogy a valtozatossag kedveert inkabb eszunk egy jot. Abbol baj nem lehet.