Vissza Hanoiba

Reggel hajoval indultunk vissza a szigetrol. Uvoltozos idegenvezetonket a csoport azon resze nyerte meg, akik a haromnapos verziora fizettek be. A hajohoz mikrobusz vitt vissza. Az egyik szallodanal felszalt harom lelazult orosz arc. Az egyikuk levest hurcolt egy nejlonzacskoban. Az egyik lany kerdesre szepen el is magyarazta, hogy Thaifoldon pl. ez igy szokas. En mondjuk csak uditot lattam, de azt tenyleg szoktak. Kitoltik az uvegbol a boltban egy kis zacskoba, es abba rakjak a szivoszalat. Meg az is igaz, hogy esznek tesztalevest reggelire, mert ugye nincs kulon eteltipus reggelire, ebedre meg vacsorara.

A hajon aztan lattuk, hogy azert eleg zakkantan sporolosba nyomjak a sracok, az egyik hurcolta a tesztalevest, ami talan a reggelije maradeka lehetett, a masik ketto meg ugy nezett ki, mint aki most szabadult ki egy Tescobol, mindenfele instant kajak voltak naluk egy-egy nejlonzacsiban. Egy angol lany megkerdezte az egyiket, hogy honnan valok - gondolom furcsa volt neki a nyelv. S srac azt mondta, hogy tippeljen. Elso nekifutasra sikerult Nemetorszagot bemondani. Nem rosz. Masodik Lengyelorszag volt - az legalabb elfogadhato.

Hat ez volt a legerdekesebb, ami a visszafele uton tortent. A kikotoben aztan volt egy kis kavaras, masmilyen kisbusz jott ertunk, mint amivel mentunk. Volt benne 17 ulohely plusz 3 potszek, ki is optimalizaltak rendesen, hogy a 20 helyre huszan uljunk, de hat csomagtarto nem volt, ezert ket szeket eleve elfoglaltak a csomagok, allohely meg ugye nem nagyon volt, ezert erdekesen nezett ki a hazaut.

Este Hanoiban elindultunk kajaldat keresni. Vagy az volt az oka, hogy total legyilkolta a belfloramat az antibiotikum, vagy meg a rossz emlekek hatasa alatt alltam, de gondolni sem tudtam azsiai kajara. A Lonely Planetben talaltam egy jol hangzo helyet "No noodles sandwich bar" neven. Elozo nap egy Sophi nevu angol csaj kicsit lehuzta a Lonely Planetet, higy tele van pontatlansagokkal, de eddig nem futottunk bele. Na de most, a szukseg kritikus oraiban persze egybol nem mukodott a konyv. Fel orat maszkaltunk a jelolt hely kornyeken, de semmi, ugyhogy szepen ujra beultunk a szinten altaluk ajanlott Kangarooba.