VIP

Ez most egy olyan bejegyzes, ami arrol szol, ami most van. Lesznek meg olyanok, amik majd korabbi datummal jelennek meg, mert korabban tortentek, de majd csak kesobb irom meg oket. Tudom, hogy ez egy kicsit zavaro. Kicsit sajnalom is.

Epp az EVA VIP Lounge-ban ulok. Jol hangzik mi? Hat tenyleg jo. Elmondom mi van. Ital van. Sok, es igenyes. Kaja van, korrekt, nem csak csipsz, meg mogyoro. Na azert a Hilton etterme utan biztos elmegy az ember kedve az elettol is, de azert a legkorrektebb, amit eddig lattam: helyi gozgomboc koppintas, amit sose probaltam ki, mert nem voltam biztos benne, hogy gozgomboc koppintas, vagy csak ugy nez ki, mintha gozgomboc koppintas lenne, 2x2 cm-es cocktail szendvicsek (ez megint csak a koala eletmodot kedvelok szamara lehet erdekes), meg mindenfele instant tesztalevesek.

Internet is van, meg meg 4 gep is, amin remekul lehet e-mailezni, vagy epp blogolni. Esetleg paszianszozni, ha tenyleg olyan hulye voltal, hogy kifizetted a dupla arat a biznisz klasszert. Marpedig messzirol latszik, hogy ki fizetett, es ki nem. Aki fizetett, az a tartozkodasaval demonstral. O nem azert van itt, mert van ingyen sor (Heineken, minimum 80B egy doboz a varosban), meg Chivas Regal (mindjart elfogy!).

Van itt egy masik gyanus potyazo is, az elobb vegignezte az egesz pultot, most pedig vadul nezeget valamit a neten.